A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Робота Острівського НВК

Дата: 20.02.2018 15:02
Кількість переглядів: 989

Фото без описуШкола завжди була двигуном соціальних змін у селі, — це цілком природна роль для школи.  Новий Закон України «Про освіту», Концепція нової української школи ставлять перед нами наступні завдання -  знайти кращі способи розкриття потенціалу в дітях, їхніх сім’ях і всіх членах громади.

 Важливими  компонентами поняття «Нової школи» є  умотивований учитель, який має свободу творчості й розвивається професійно, орієнтація на потреби учня в освітньому процесі, дитиноцентризм. Розуміючи це, у 2017 році на матеріально-технічний розвиток Острівського НВК було виділено з бюджету громади 200 тисяч гривень.

Пріоритетним напрямком роботи кожної школи є підвищення якості освіти через використання інноваційних технологій на уроках і позакласних заняттях. Тому сучасний педагог повинен досконало володіти знаннями в області цих технологій і успішно застосовувати їх на своїх уроках

Саме тому, 86 тисяч гривень було використано на придання телевізорів та ноутбуків, якими оснащені зараз кабінети початкової ланки та кабінети зарубіжної літератури, української мови та літератури, 8 дошок для всіх навчальних кабінетів.

Не залишився осторонь і дошкільний навчальний заклад, який входить до складу НВК. Придбано кольоровий принтер. Більш затишними і комфортними зроблять приміщення садочку нова сучасна стінка та письмовий стіл, шафа  для роздягальні. Крім того, замінено пральну машину.

З метою забезпечення якісного харчування учнів та вихованців за бюджетні кошти громади оновлено столовий посуд (60 комплектів), встановлено нову електричну плиту.

Важливим є і виховання гармонійно розвинутих та здорових дітей. Сподіваємось, що нові гімнастичні мати в спортивній залі формуватимуть позитивне ставлення до уроків фізичної культури.  

В даний час у навчальному закладі навчається 66  учнів, з них 47 підвозяться шкільним автобусом з найближчих сіл. Стан транспортного засобу завжди під контролем адміністрації школи, саме тому майже 10 тисяч гривень було витрачено на поточний ремонт автобусу.

Вчительський та учнівський колективи, батьки та громадськість дякує голові громади Копійці І.В. та депутатам сільської ради ОТГ за постійну увагу та допомогу щодо покращення матеріально-технічного стану нашого навчального закладу.

 

                                                                    І.І.Осінчук, директор Острівського НВК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора