Куцурубська громада
o

Проекти рішень сесії №5 «Про внесення змін до натуральних добових норм хпрчування у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру оціального обслуговування (надання соціальних послуг)»

Кількість переглядів: 193
Скликання: III
Сесія: III
Тип документу: Проекти рішень сесії
Дата: 24.12.2020
Номер документу: 5
Назва документу: Про внесення змін до натуральних добових норм хпрчування у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру оціального обслуговування (надання соціальних послуг)
Прикріплені файли:

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  Постанови Кабінету Міністрів України від 13.03.2002 № 324 «Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства соціальної політики» просимо ввести наступні зміни у споживання добових норм продуктів, розглянувши висновок постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до натуральних добових норм хпрчування у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання  територіального центру оціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Куцурубської сільської ради  об’єднаної  територіальної громади, а семе: 1) зменшити добову норму споживання хлібу пшеничного з 250 г до 200 г, хліба житнього з 250 г до 100 г та ввести до раціону споживання хлібобулочних виробів із здобного тіста. Для цього добавити на випічку здоби:

борошно – 60 г на добу на одну особу

цукор – 15 г на добу на одну особу.

2) У зв’язку з тим, що у раціоні не використовується сало та смалець (добова норма 20 г) збільшити норму споживання олії з 35 г до 40 г та норму споживання вершкового масла з 25 г до 40 г.

3) Ввести до раціону споживання наступних продуктів:

субпродукти (печінка) – 50 г на добу на одну особу;

гриби – 50 г на добу на одну особу.

4) Вивести з раціону кондитерські вироби (цукерки та печиво).

5) У зв’язку із застарілими нормами (затверджені у 2002 році) збільшити добову норму використання яєць з 1/3 до 1 яйця (з врахуванням використання яєць у приготуванні їжі та випічки) .

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Сільський голова                                                      Інна КОПІЙКА

 

Натуральні добові норми
у відділенні стаціонарного догляду
для постійного або тимчасового проживання
 територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Куцурубської сільської ради ОТГ      


з/п

Найменування продукції

Ціна
(1 кг)

Норма (г)

Сума
 (грн)

1.

Хліб житній

16,67

0,200

3,33

2.

Хліб пшеничний

16,67

0,100

1,67

3.

Борошно пшеничне

14,68

0,020

0,29

 

Борошно пшеничне для випічки

14,68

0,060

0,88

4.

Крохмаль

56,95

0,005

0,28

5.

Крупи, макаронні вироби, бобові

22,98

0,100

2,30

6.

Цукор

19,55

0,045

0,88

 

Цукор для випічки

19,55

0,015

0,29

7.

Картопля

9,00

0,45

4,05

 

Овочі, у тому числі:

 

 

 

8.

капуста б/к

7,50

0,15

1,13

9.

морква

7,00

0,06

0,42

10.

буряк

7,00

0,08

0,56

11.

цибуля

6,50

0,06

0,39

12.

Інші свіжі овочі відповідно до сезону

21,49

0,10

2,16

13.

Овочі квашені. консервовані

32,73

0,10

3,27

14.

Фрукти свіжі, у т.ч. цитрусові

35,59

0,2

7,12

15.

Фрукти сушені

69,83

0,02

1,40

16.

Фрукти консервовані

61,43

0,05

3,07

17.

Соки

26,30

0,15

3,95

 18.

М'ясо, субпродукти (печінка)

90,00

0,150

13,50

19.

м’ясні консерви, ковбасні вироби

160,00

0,020

3,20

20.

Гриби

50,00

0,050

2,50

 

Риба:

 

 

 

21.

Риба свіжа, свіжоморожена

80,00

0,10

8,00

22.

Рибні консерви

43,90

0,05

2,20

 

Молоко, кисломолочні продукти:

 

 

 

23.

молоко

25,00

0,200

5,00

24.

кисломолочні напої

27,32

0,250

6,83

25.

Сир кисломолочний

120,00

0,050

6,00

26.

Сир твердий

250,00

0,020

5,00

27.

Сметана

80,00

0,020

1,60

28.

Масло

250,00

0,040

10,00

29.

Олія

45,00

0,040

1,80

30.

Маргарин

120,00

0,005

0,60

31.

Яйця  (штук)

2,50

1

2,50

32.

Чай

400,00

0,001

0,40

33.

Кава

650,00

0,004

2,60

34.

Кондитерські вироби

 

 

 

35.

Какао

250,00

0,003

0,75

36.

Дріжджі, сода

160,00

0,001

0,16

 

Спеції:

 

 

 

37.

сіль

8,89

0,01

0,09

38.

лавровий лист

20,00

0,0005

0,1

39.

перець чорний

300,00

0,0005

0,15

40.

ванільний цукор

100,00

0,0005

0,15

 

 

 

 

110,57


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора