Куцурубська громада
o

Держпродспоживслужба України інформує


 

ШКІЛЬНИЙ ЛАНЧ-БОКС ІЗ КОРИСТЮ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я

   Багато українських школярів в умовно безпечніших містах вперше за кілька років повернулися за парти, де попри війну триває впровадження реформи шкільного харчування. Це дуже важливі зміни, тож закликаємо батьків звертати увагу на те, чим годують дітей у шкільних їдальнях, та на те, що пропонують у буфетах.

08:32:42 12.09.2024

Куріння підлітків – це тренд чи антитренд?

  В Україні підлітки починають палити приблизно в 14 років. «Сьогоднішній підліток – це  потенційний клієнт завтра». Переважна більшість курців вперше починають курити ще підлітками. Найбільш популярними тютюновими виробами в Україні залишаються цигарки, проте ринок ТВЕН та електронних сигарет зростає.

08:12:35 12.09.2024

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО СКАЗ І ЯК УБЕРЕГТИСЯ ВІД ЗАХВОРЮВАННЯ

  Сказ – це гостре особливо небезпечне вірусне захворювання усіх теплокровних тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом сказу (англ. Rabies virus) із роду Lyssavirus. Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи і завжди закінчується смертю.

15:00:23 27.08.2024

Як вибрати шкільний рюкзак?

Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надає  поради, як вибрати шкільний рюкзак.  Ранець чи рюкзак, а можливо все ж таки портфель? Яку шкільну «торбу» вибрати для своєї дитини, скільки вона повинна важити, якими повинні бути лямки, відділення та кишені і чим хороша анатомічна спинка? Отже як вибрати шкільний рюкзак?

12:21:57 08.08.2024

Особливості реалізація харчових продуктів в продовольчих магазинах та в громадському харчуванні під час відключення електроенергії

  В зв’язку з військовим станом в Україні  продовжується обстрілювання нашої енергетичної інфраструктури, українці потерпають від вимушених відключень електроенергії. Головним викликом, а ще й через аномальну спеку являється зберігання харчових продуктів в продуктових магазинах, в закладах громадського харчування, адже йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я.

12:23:19 24.07.2024

Пам’ятка для населення: Як уникнути зараження сальмонелою?

Миколаївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області звертає увагу населення щодо запобігання харчових отруєнь та нагадує, що влітку збільшується ризик харчових отруєнь. Особливо під час поїздок або на відпочинку на природі, коли відсутні умови для зберігання продуктів та миття рук, жара (висока температура навколишнього середовища) такі погодні умови ідеально підходять для харчових отруєнь. За походженням харчові отруєння поділяються на дві групи: токсикоінфекції та бактеріальні токсикози.

14:19:45 16.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора