A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

В облдержадміністрації обговорили стан та перспективи розвитку освіти в Миколаївській області

Дата: 01.02.2018 09:39
Кількість переглядів: 973

Фото без опису У середу, 31 січня, під керівництвом голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка відбулось засідання колегії облдержадміністрації. Присутні члени колегії, керівники районів, міст та ОТГ області обговорили стан та перспективи розвитку освіти в Миколаївській області. Зазначимо, що наразі ця колегія облдержадміністрації є першою в Україні, що присвячена безпосередньо питанню розвитку освітньої галузі в регіоні. 

На нараді від Куцурубської сільської ради ОТГ були присутні сільський голова Інна Василівна Копійка, заступник сільського голови Лариса Миколаївна  Горгуленко  та  методист відділу з питань освіти, молоді, спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради ОГ – Оксана Миколаївна Цисельська.

Фото без опису

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко? оголосив 2018  рік - роком освіти та інклюзивного навчання, а також наголосив на важливості впровадження програми розвитку людського капіталу. «Також по всіх містах, районах, ОТГ ми даємо протокольне доручення, щоб ви переглянули свої бюджети і щоб ви зрозуміли, що освіта – це капітал в який треба вкладати гроші, і це інвестиція, яка потім майже все життя буде до вас повертатися. Сьогодні ми чули, що існують певні проблеми, коли ми підіймаємо питання по створенню опорних шкіл. Ці проблеми  існують, тому що вони майже всі однакові, схожі між собою. Треба побудувати умови, бо багато талановитої молоді, яку треба підтримати, щоб вона поверталася потім і надавала можливість побудувати іншу країну», - відмітив голова ОДА.  .... читати далі..... 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора