A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

День людей похилого віку.

Дата: 17.10.2017 09:48
Кількість переглядів: 1156

День людей похилого віку.

Свято до Дня людей похилого віку проходило в дещо нестандартному форматі, це був свого роду ретро - показ, під час якого на великому екрані демонструвалися відео -ролики із піснями 70-90 рр. Відкривав свято фільм про рідне село, його історію, про те покоління наших односельчан, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, яке вистояло криваве пекло Великої Вітчизняної війни, яке відбудувало зруйноване і допомагає нам творити майбутнє, про наших земляків - шановних людей "срібного" віку. Віршовані рядки до фільму написані Чоковою Галиною Іванівною, змонтовано Куцурубською бібліотекою. А потім усім запрошеним було запропоновано відкрити шкатулочки щастя і спогадів, які протягом життя зберігає наше серце і душа. І котилися непрошені сльози від пісень далекої юності: "Старый клен" із кінофільма "Дівчата", "Один раз в год сады цветут", "Надежда" у виконанні А.Герман, "Мои года - мое богатство" у виконанні В.Кікабідзе, лунали пісні "Тріо Мареничів", Ніни Матвієнко, Л.Сенчіної, Д.Гнатюка, О.Вінника, Р.Кириченко. Свої віршовані і музичні привітання дарували Поповенко Мишко, Даша Алабергенова, Крістіна Цюник, Анна Биців, Наталія Чудная, Наталія Данілова, і вокальне тріо" Сад".
Для того, щоб свято відбулося старалися голова ради ветеранів села Куцуруб - Чоков Олександр Онисимович, йому допомагала Чокова Галина Іванівна. За пультом і біля мікрофону працювали Кондратюк Віктор Іванович та бібліотекарі Куцурубської публічної бібліотеки Гонгало Ольга Анатоліївна та Бурдига –Ніколаєва Т.О.

Також до Дня людей похилого віку сільський голова Інна Копійка та начальник соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім’ями Ольга Власюк відвідали людей похилого віку в Камянському стаціонарі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора