A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2017 11:53
Кількість переглядів: 1178

Фото без опису

21 листопада — День Гідності і Свободи

Невід’ємною традицією сучасних свідомих українців є належне вшанування громадянського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували навіть власного життя задля оновлення Української держави.

Саме ці українські народні герої відстояли національні інтереси та європейський вибір України, визначили цивілізаційний шлях для майбутніх поколінь. Своєю непохитністю та самопожертвою герої майдану заслужили шану та повагу усіх співгромадян.

З нагоди Дня Гідності та Свободи у всіх закладах освіти громади було заплановано та проведено т«Україна - країна нескорених», «День Гідності та Свободи»,  «Революція гідності. Як це відбувалося»; години спілкування «Події, що нас змінили», «Революція Гідності: як це було…»;  виставки художньої та документально-публіцистичної літератури в шкільних бібліотеках «21 листопада - День  Гідності та Свободи»; виставки дитячих малюнків «Моя Батьківщина – Україна»;   проведено покладання квітів до меморіальних дошок в честь загиблих  учасників  АТО у селах Дмитрівка та Солончаки.

Разом з тим, у Дмитрівському НВК проведенофестиваль «Вільні  творять майбуття»; у Куцурубській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка - «Круглий стіл» за участю військовослужбовців  в/ч А-1594 «Є така професія - захищати Батьківщину»; у Острівському НВК організовано перегляд відеофільму "Україна разом" (1-6 класи); у Солончаківському НВК - перегляд презентації та обговорення «Майдан - біль і гордість» (8-9класи).

Куцурубською публічною бібліотекою було проведено такі заходи:  інформаційний вісник «Революція Гідності: як це було…»;  виставка дитячих малюнків «Моя країна – Україна»; книжкові виставки, перегляди «Від революції Свободи до революції Гідності»,  «21 листопада - День  Гідності та Свободи»; заплановано видання і презентація брошури «Його серце б`ється на небі»,  про загиблого земляка  учасника АТО  - Крука О.О.  (с. Солончаки).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора