A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

З Днем працівника соціальної сфери

Дата: 02.11.2017 11:59
Кількість переглядів: 1095

Фото без описуДень працівника соціальної сфери відзначається в першу неділю листопада, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99.

В Куцурубській сільській раді об'єднаної територіальної громади працює відділ соціального захисту, захисту дітей та роботи зі сім'ями, який очолює Власюк Ольга Сергіївна. 

До відділу входять фахівці з соціальної роботи, це  Матієнко Ольга Дмитрівна (село Куцуруб),  Никитинчук Світлана Анатоліївна (село Іванівка, Яселка , Куцуруб) , Перепьолкіна Оксана Іванівна (село Іванівка, Яселка) , Ващишин Олена Іванівна (село Дмитрівка), Рибак Олена Олександрівна (села Острівка, Матросівка та Червоне Парутине), Запорощенко Людмила Яківна (села Солончаки та Дніпровське), Швець Анна Василівна ( села Парутине, Каталине та Прибузьке).

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери!

Ваша праця є однією з найважливіших, адже ви допомагаєте людям. На ваші плечі покладене одне з відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини.

Ви забезпечуєте реалізацію пільг,  надання адресних допомог, житлових субсидій.

Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість мешканців нашої громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного.

Властиві вам якості - самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі, винагороджуються вдячністю і повагою від  мешканців нашої громади.

Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий Вам високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам жителів громади.

Щиро бажаємо Вам та  Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, достатку, витримки, невичерпної життєвої енергії для творення добра, заслуженої шани та вдячності  від людей.

Сил Вам,   наснаги  на  Вашій нелегкій трудовій ниві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора