A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Вчимося захищати свої права

Дата: 21.03.2018 12:06
Кількість переглядів: 945

 15 березня 2018 року до нас завітали фахівці  з бюро правової допомоги, а саме Таворська Лілія Валентинівна – головний спеціаліст відділу Очаківського бюро та Вовченко Ігор Сергійович, начальник Очаківського міськрайоного відділу ДВС ГТУЮ у Миколаївській області.

На зустріч завітали мешканці села зі своїми проблемними питаннями. Люди цікавилися, як бути з свавіллям  власників собак, які своїм недбалим становищем до тварин задають велику шкоду мешканцям села, а також несуть загрозу здоров’ю та життю дітей та дорослих; що робити у випадках коли собаки знищили домашню птицю і як подавати позов до суду….

Багато запитань виникає відносно підписання договорів між ТОВ «Сонячний» та власниками паїв.

Фахівці Куцурубської сільської ради також мали змогу отримати кваліфіковану консультацію по специфіці своєї роботи, а саме відносно реєстрації неповнолітніх та кращого обслуговування одиноких пенсіонерів та таке інше…

Це вже не перша допомога, яку надають мешканцям громади спеціалісти Очаківського бюро правової допомоги.

Наприкінцы зустрічі Лілія Валентинівна залишила інформаційні брошури та плакати, для розповсюдження серед мешканців наших сіл та для більшого інформування населення про послуги , які надає бюро правової допомоги в Очаківському районі.

Дякуємо за співпрацю,

З повагою староста сіл Іванівка та Яселка Оксана Яковенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора