A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Виїзний прийом в громаді

Дата: 19.02.2018 13:58
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

16 лютого о 10.00 годині в адміністративному приміщенні села Іванівка відбувся виїзний прийом сільського голови Куцурубської сільської ради ОТГ Копійки І.В. та заступника сільського голови Горгуленко Л.М.

На прийом завітали мешканці села, керівники комунальних установ, які розташовані на території села, депутати.

Керівники сільради, депутати Яшніков О.М. та Муравьова Т.С.  відвідали Іванівську сільську амбулаторію, з метою ознайомлення з ходом виконання ремонтних робіт.  Основна  робота по підключенню амбулаторії до каналізації і водомережі вже закінчена, встановлені умивальники та облаштований туалет, відремонтоване приміщення аптеки, проведено косметичний ремонт кабінетів.

 Інна Василівна та Лариса Миколаївна залишилися задоволені проведеною роботою  і просили подякувати всім людям, які приймали участь в ремонті амбулаторії. Кошти на придбання будівельних матеріалів були виділені з бюджету сільської ради, а всі роботи ми робили самостійно з мешканцями села. Інна Василівна в амбулаторії зустрілася з відвідувачами і розповіла про роботу сільської ради, про те скільки вже зроблено і які поани на майбутнє.

Після відвідування  амбулаторії, завітали до нашої школи.

Разом з директором школи Паученко О.В. обговорили існуючі  проблеми ( в тому числі питання роботи  спортивних гуртків в приміщенні шкільного спортивного залу).

Незважаючи на всі проблеми, які існують і які не можливо вирішити одразу, приємно радує те, що вже зроблено за цей час.

 

Староста сіл Іванівка та Яселка Яковенко Оксана.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора