A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Перший турнір по тенісу

Дата: 20.02.2018 15:05
Кількість переглядів: 713

Фото без описуЯк староста Куцурубської  сільської ради сіл Іванівки та Яселки я виступила ініціатором і спонсором проведення змагань по настільному тенісу. 17 лютого 2018 року в приміщені клубу в селі Іванівка  відбувся перший турнір по настільному тенісу серед мешканців наших сіл.

Змагання присвятили до визначних дат, а саме до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та до Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Грали на нових тенісних столах, які були придбані у 2017 році за бюджетні кошти громади. В змаганнях прийняли участь одинадцять чоловік,  як досвідчені гравці так і новачки. Найменша учасниця змагань Яковенко Ангеліна не побоялася зіграти з сильними учасниками.  Дуже запекла боротьба розгорнулася поміж учасників, але до фіналу дійшли найсильніші. За перші призові місця змагалися Середа Вадим, Коваленко Діма, Захарчук Олександр, Чоков Ігор та Яшніков Олексій.

Перше місце виборов Коваленко Діма, друге місце посів Захарчук Олександр, а третє місце зайняв Середа Вадим. Переможці отримали грамоти і подарунки, а всім учасникам турніру вручили солодкі призи та листи подяки за активну участь в змаганнях.

Після цікавої гри всі учасники прийняли рішення, що це не останній турнір і вони будуть наполегливо тренуватися і готуватися до наступних змагань, які я надіюсь ми проведемо найближчим часом з залученням спонсорів та представників з інших сіл нашої громади.

Фото без опису

Ми намагаємося відродити спортивне життя громади. В нашому клубі є для цього великий спортивний зал, найбільший в громаді.  Завдяки Яшнікову Олексію організували команду по міні футболу. Сподіваюся, що це перші кроки для залучення молоді і дорослих до спорту.

 Хочу висловити слова подяки Галоті Олені та Яшнікову Олексію (старшому), всім учасникам і вболівальникам, за  підтримку.

 

З повагою староста сіл Іванівка та Яселка Яковенко Оксана.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора