A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Робота Іванівської ЗОШ

Дата: 20.02.2018 15:09
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

Третій рік Іванівська ЗОШ І-ІІІ ступенів живе у громаді.

Школа знаходиться на самостійному фінансуванні, тому ми маємо можливість розпоряджатися як бюджетними коштами, так і коштами, отриманими від оренди шкільного поля самостійно. За рахунок місцевого бюджету учні 1-4 класів та пільгових категорій забезпечені безкоштовним гарячим харчуванням. Підвіз учнів до школи здійснюється шкільним автобусом, який знаходиться на утриманні Куцурубської сільської ради ОТГ.

Протягом цього періоду школа на 100% забезпечена вугіллям. Своєчасно здійснюється оплата енергоносіїв, заробітної плати.

У 2017 році від центральної мережі водопостачання до школи підведено нову лінію водогону. За рахунок коштів, отриманих від оренди шкільного поля, було замінено внутрішню мережу водопостачання, каналізацію та встановлено гідрофор за кошти сільської ради ОТГ. Частково замінено обладнання на харчоблоці. За рахунок економії коштів місцевого бюджету було закуплено новий посуд, миючі засоби та господарчі товари.

Школа покращила науково-методичну базу: оформлено передплату фахових видань, поновлено бібліотечний фонд новим виданнями, придбано наочність для кабінетів. Відбулася заміна старих шкільних дошок на сучасні магнітно-крейдові дошки. Придбано  нові столи для кабінетів хімії та фізики.

За рахунок спонсорських коштів ТОВ «Сонячний» (керівник Олійник Сергій Михайлович) та економії бюджету зроблено  капітальний ремонт актової зали.

В школі створені добрі та комфортні умови для навчання та виховання учнів, про що свідчать високі результати в учнівських олімпіадах та конкурсах. Учень 4 класу Бугаєнко Євген (вчитель Денисюк Т.В.) посів у 2018 році ІІ місце в обласному етапі XVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Школа відчуває постійну підтримку у вирішенні нагальних питань з боку місцевих  депутатів (Муравйова Т.С., Єгоренков І.О., Кунашенко Н.Ф., Яшніков О.М.), старости села – Яковенко О.А., голови Куцурубської сільської ради ОТГ – Копійки І.В. та депутатського корпусу громади.  Сподіваємося і на подальшу підтримку і розуміння керівництва громади.

                                                 Директор школи Паученко О.В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора