Куцурубська громада
o

Для чого підписувати декларацію з лікарем

Дата: 03.04.2018 08:26
Кількість переглядів: 952

Фото без описуДекларація – це документ, який підтверджує, що пацієнт хоче обслуговуватись саме у цього лікаря. Так, підписуючи декларацію з конкретним лікарем, ви повідомляєте державу (НСЗУ), що оплата за ваше обслуговування має находити у цей медзаклад.

Водночас, декларація не є юридичним документом і не підписується «раз і назавжди»: ви зможете укласти декларацію з іншим терапевтом, педіатром чи сімейним лікарем. У такому випадку не треба скасовувати попередню декларацію – достатньо просто укласти нову декларацію з обраним лікарем, а зміни автоматично зафіксуються у системі.

Ви вільні у своєму виборі – не мусите підписувати декларацію за місцем прописки чи проживання. Однак лікар може відмовити вам у підписанні декларації, якщо він уже набрав оптимальну кількість пацієнтів: сімейний лікар може обслуговувати 1 800 пацієнтів, терапевт – 2 000, педіатр – 900. Ця цифра може бути дещо більшою для лікарів, які працюють у селах. Наприклад, якщо у селі проживає 2 000 людей, то всі вони отримають змогу підписати декларацію з сімейним лікарем. Без медичної допомоги не залишиться ніхто. Це питання контролюватиме Національна служба здоров’я України.

Повідомляємо Вам список лікарів по Куцурубській об’єднаній територіальній громаді з якими можливо заключити договір – декларацію на медичне обслуговування по первинній  медичній допомозі.

Цапліна Людмила Георгіївна – лікар – терапевт;

Литвин Тетяна Миколаївна – сімейний лікар;

Бабинюк Володимир Йосипович – сімейний лікар;

Задворна Олена Яківна – сімейний лікар;

Блик Алла Свиридівна – сімейний лікар;

Ільюк Інна Дмитрівна – сімейний лікар;

Реулець  Анатолій Іванович – лікар – терапевт

Заключити договір можливо в амбулаторіях і фельдшерських пунктах Куцурубської  сільської ради об’єднаної територіальної громади.

 При собі мати:

- паспорт;

- ідентифікаційний код;

- свідоцтво про народження дітей;

- номер  мобільного  телефону  свій  та  близьких  родичів (мати виписані номера ).

 

Адміністрація КЗ «ЦПМСД»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора