A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Мінмолодьспорт оголошує конкурс проектів молодіжних та дитячих громадських організацій

Дата: 04.04.2018 09:54
Кількість переглядів: 959

Фото без опису

Мінмолодьспорт оголошує конкурс проектів молодіжних та дитячих громадських організацій

Міністерство молоді та спорту України, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049, оголошує конкурс з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році.

Конкурсні пропозиції подаються на розв’язання таких пріоритетних завдань:

1.Формування громадянської позиції.

Види діяльності:

проведення акцій, ігор, конкурсів, засідань за круглим столом, дебатів, семінарів, зборів-походів, семінарів-тренінгів, тренінгів, змагань, зборів, конференцій, форумів, фестивалів, пленерів, наметових таборів, зльотів, марафонів, походів, концертів та інших заходів; видання інформаційних та методичних матеріалів та виготовлення і розміщення соціальних фільмів, роликів та соціальної реклами з метою забезпечення підтримки ініціатив молоді та її інноваційного потенціалу, створення умов для творчого і духовного розвитку молоді, її інтелектуального самовдосконалення, підвищення рівня правових знань, правової культури та правової поведінки молоді, залучення молоді до суспільно значущої діяльності, виховання у молоді почуття особистої гідності, формування бережливого ставлення до навколишнього природного середовища... продовження

Конкурсні пропозиції приймаються з дня опублікування оголошення до 16 травня 2018 р.щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 10:00 до 17:00 (у п’ятницю – до 16:00) за адресою: м. Київ, вул. Еспланадна, 42, к. 411. Контактні телефони: (44) 246-62-36, 289-13-09.

Проведення конкурсу розпочнеться 17 травня 2018 року та буде завершено протягом 15 днів після затвердження Державного бюджету на 2019 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора