A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Засідання з підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року

Дата: 27.04.2018 11:16
Кількість переглядів: 905

26 квітня відбулось перше засідання новоствореного обласного штабу з підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Валентина Гайдаржи.

Доповідачами та співдоповідачами  були: Гладков Є.Л. – начальник управління житлово-комунального господарства ОДА, Сдобнов Д.О. – технічний директор ПАТ «Миколаївгаз», представники з ОКП «Миколаївобленерго», ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ», КП «Тепло-Сервіс» м. Вознесенськ, ТОВ «Миколївгаз збут», ПАТ «Миколаївобленерго», КЕВ м. Миколаїв, ТОВ «Інтелект Україна» та інші.

На засіданні від Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади  були заступник сільського голови Горгуленко Л.М., фахівець з житлово - комунального господарства – Середа Л.Я.

На засіданні розглядались питання про підсумки опалювального сезону 2017/2018р.; розгляд Плану роботи обласного штабу з підготовки і сталого проходження опалювального сезону 2018/2019 року; графіку підготовки житлово-комунального господарства та соціальної сфери Миколаївської області до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року:розгляд  Плану скорочення та заміщення споживання природного газу на об’єктах соціальної сфери та комунальної теплоенергетики Миколаївської області на 2018 рік; про заходи з модернізації, повірки та заміни приладів обліку природного газу бюджетних установ та організацій.

Всі присутні приймали участь в обговорені вищевказаних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора