A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Комунікаційний захід присвячений актуальним питанням використання державної субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад

Дата: 25.04.2018 09:24
Кількість переглядів: 660

Фото без опису 24 квітня 2018 року в рамках реалізації програми «U-LEAD з Європою» - Програма для України – розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку»  в  малій залі облдержадміністрації відбувся комунікаційний захід присвячений актуальним питанням використання державної субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

На семінарі – тренінгу були присутні заступник голови облдержадміністрації Кушнір О.В.,  експерт з питань регіонального розвитку Миколаївського ЦРМС – Дурман М.О., експерт з місцевих фінансів Миколаївського ЦРМС – Кірвас Ю.А., голови  об’єднаних територіальних громад Миколаївської області.

Від Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади  на семінарі – тренінгу  були присутні  секретар ради  Федорова Л.Л.  , фахівець із зв’язків з громадкістю – Федорова Т.Я.

На тренінгу розглядались проблемі питання розробки інфраструктурних проектів; новації законодавчо-нормативної бази при розробці інфраструктурних проектів; фінансування інфраструктурних проектів: прийняті статті витрат, порядок отримання та використання коштів, найбільш поширені помилки та недоліки при впровадженні проектів.

Також відбулась онлайн – нарада з представниками Мінрегіону, Центральним офісом реформ, які надали відповідь на запитання присутніх.

Всі присутні приймали участь в обговорені вищевказаних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора