A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Програма соціально - економічного розвитку Куцурубської об 'єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки (нова редакція)

Дата: 13.08.2017 17:47
Кількість переглядів: 1246

З метою упорядкування перспективних напрямів розвитку об’єднаної територіальної громади, як новоутвореного суб’єкту,  дотримання планомірного процесу реалізації довгострокових стратегічних пріоритетів розвитку  Куцурубської об’єднаної територіальної громади  на 2017-2020 роки, розроблена Програма соціально – економічного розвитку Куцурубської об’єднаної територіальної громади ( далі – Програма). Програма враховує головні цілі та завдання, які визначені в Державній Стратегії регіонального розвитку (затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року № 385) та проекті Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року.

Прогнозовані розрахунки та заходи програми, розроблені на основі аналізу поточної соціально – економічної ситуації у господарському комплексі ОТГ.  

Програма розроблена за умови адресності і містить конкретні завдання, відповідно до чинного законодавства України та з урахуванням пропозицій постійних депутатських комісій сільської ради.

 Цілі та заходи, визначені Програмою, реалізовуватимуться шляхом тісної співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування,  суб’єктів  підприємницької діяльності та громадськості.

Методичною основою для розроблення Програми є Закон України “Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України ”,   Постанова Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2003 року № 621 "Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету", наказ міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.03.2016 року № 75 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо формування і реалізації прогнозних та програмних документів соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади» ...

Ознайомитися з повним текстом програми


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора