A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Завдання відділу з питань оборонної, мобілізаційної роботи та паспортизації

Дата: 17.02.2018 08:42
Кількість переглядів: 1469

Завдання

відділу з питань оборонної, мобілізаційної роботи 

 

 

 

2.1. Грамотно та доцільно виконувати функціональні обов’язки, застосувати закони та нормативні акти.

2.2.Здійснює облік військовозобов’язаних та організаційні заходи щодо їх призову до лав збройних сил України;

2.3.Забезпечує виконання мобілізаційних заходів на території ради;

2.4. Здійснює  реєстрацію місця проживання  та зняття з реєстрації місця проживання осіб сільської ради;

2.5.Забезпечує паспортизацію населення територіальної громади;

2.6.Здійснює  реєстрацію  громадян  згідно  діючого  законодавства;

готує  інформації,  доповіді на  засіданнях виконкому  та  сільської ради,  відповіді  на  листи  районної та обласної державної  адміністрації   стосовно  питань  обліку  і  призову  юнаків  до  лав  армії,  паспортного  обліку  громадян, реєстрації  місця   проживання  та  інші, стосовно  своїх  службових обов’язків.

2.7. Оповіщає на вимогу районного військового  комісара військовозобов’язаних та  призовників про виклик  до військового комісаріату  і сприяє їх вчасному  прибуттю у пункти та терміни.

2.8. Звіряє не рідше  одного разу на рік  дані карток первинного обліку військовозобов»язаних і списки призовників, які перебувають на обліку з обліковими  даними  РВК та шляхом подвірного обходу.

2.9. Звіряти списки призовників, які знаходяться на обліку з обліковими даними з РВК після приписки допризовної молоді до призовних дільниць перед призовом на строкову військову, а також в інші терміни за вказівкою РВК.

2.10. Вести облік всіх підприємств,організацій,установ,незалежно від підпорядкування і форм власності, які знаходяться на території Куцурубської сільської ради об»єднанної територіальної громади та обслуговуються органами місцевого самоврядування.

2.11. Вносити до карток первинного обліку всі зміни, які стосуються освіти та місця проживання військовозобов»язаного і призовників, а також місця роботи, сімейного станну та щомісячно повідомляти до РВК.

2.12.Брати на військовий облік в триденний строк військовозобов»язаних та вести облік призовників та новоприбулих, які знаходяться на території Куцурубської сільської ради об»єднаної територіальної громади строком більше трьох місяців.

2.13. Знімати з обліку військовозобов»язаних і виключати із спискупризовників після їх вибуття в іншу місцевість , на постійне чи тимчасове проживання(терміном більше півтори місяці0

2.14 Виявляти військовозобов»язаних, які постійно або тимчасово проживають на території Куцурубської сільської ради ОТГ і не перебувають на військовому обліку та допризовників, які не пройшли приписки до призовної дільниці, виявлених військовозобов»язаних брати на війцськовий облік, а призовників направляти до РВК на облік.

2.15. Брати на облік військовозобов»язаних і призовників, які заявили про зміну в стані здоров»я. Один раз на місяць надавати інформацію до РВК.

2.16. Щороку в грудні місяці направляти до РВК список юнаків, які підлягають приписки до призовної дільниці.

2.17.Виконує інші доручення сільського голови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора