A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відзначення Дня Матері

Дата: 14.05.2018 14:07
Кількість переглядів: 1075

Фото без описуМама – це все !

Один із найбільш зворушливих і близьких серцю кожної людини є День Матері. Адже мама – це та стіна, той фундамент, підтримка, які дають змогу встояти, втриматись. Ніхто так не порадіє і не поплаче з нами як мама. Вона сонце і небо. Бо саме мати дає життя і веде по життю.

Тому цього сонячного і погожого дня жителі сел Покровка та Іванікка відсвяткували День Матері, ведучими якого були Грибович Софія та Кошовий Ігор. На честь матерів лунали пісні, на їхню адресу звучали найщиріші слова. Староста сіл Іванівка та Яселка Яковенко Оксана Анатолівна також висловила  щирі слова привітання.

Фото без опису

  Запрошенні на концерт мали можливість перейнятися зворушливою атмосферою свята, слухаючи пісні у виконанні Грибович Софії та Муравйової Тетяни Сергіївни. Святковий та веселий настрій подарував співочий колектив «Ромашка». Також до нас завітала Мороз Віра та виконала пісні, які заділи до самої глибини душі. Загалом  атмосфера свята була теплою і світлою, як мама.  По закінченню концерту гостей було запрошено до святкового столу.

Організаторами свята були: художній керівник Муравйова Тетяна Сергіївна та Галота Олена Леонідівна, а спонсорами - голова ТОВ «Сонячний» Олійник С. М., ФОП «Діана» Ковальов О.П., ФОП Егоренков І.О., ФОП Рачкова Н.В., ФОП Берчун В.Ф.

Бережімо наших матерів, даруймо їм хвилини щастя, вітаємо зі святом, яке належить мамам.

Бібліотекар Іванівської СБФ  Давидкіна С.І.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора