A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Святкування Дня Перемоги в Острівському старостинському окрузі

Дата: 10.05.2018 16:02
Кількість переглядів: 1002

8 травня 2018 року в усіх селах Острівського старостинського округу пройшли заходи присвячені святкуванню Дня Перемоги.

Фото без опису

В селі Острівка в Острівському НВК, в селі Матросівка біля приміщення Матросівської сільської бібліотеки, в селі Червоне Парутине в приміщенні Червонопарутинського ДНЗ «Перлинка» пройшли святкові концерти підготовлені та за участю завідуючою Острівським сільським клубом Коноваловою А.С., завідуючою Матросівською сільською бібліотекою Варюк Л.М., вчителем фізкультури Острівського НВК, депутатом сільської ради Остапчук А.О., домогосподаркою Бондаренко А.В., активними батьками, учнями Острівського НВК.

На свято були запрошені діти війни та жителі сіл. Зі словами привітання виступила в. о. старости Бабій О.П. Свято пройшло в святковій, дружній, урочистій атмосфері. Лунали  українські, патріотичні пісні в виконанні завідуючої сільським клубом Коноваловою А.С та Гавриленко Вікою. Всім присутнім дуже сподобався танець «Діти війни» і запальний український танок, в виконані Мартьянової Вікторії та Голосної Олесі.

Дітей війни дітлахи привітали святковими букетиками. Депутат Куцурубської сільської ради ОТГ Біткова І.О. надала учасникам концерту солодкі гостинці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Задоволені жителі села висловили слова вдячності артистам та побажання в продовжені проведення святкових заходів на території сіл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора