A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Суботник в Іванівському старостинському окрузі

Дата: 20.04.2018 08:56
Кількість переглядів: 1849

Фото без описуЗ 26 березня 2018 року почалося прибирання сіл Іванівка,  Яселка та Покровка.

На протязі цього часу працівниками апарату сільської ради, ДНЗ «Ромашка», ЗОШ ім. І.І.Рачкова та Будинку Культури була прибрана значна територія нашого старостинського округу. Враховуючи, що територія дуже велика, то роботи зроблено багато:

  • прибрано територію трьох кладовищ;
  • пофарбовано та вибілено ритуальні тумби, стели, ворота;
  • вивезено  сміття;
  • прибрали і вивезли сміття з 4-х стихійних сміттєзвалищ.

Територію вздовж дороги від Куцуруба до Яселки прибирали  працівники дитячого садочка, школярі з вчителями, працівники культури, працівники апарату сільської ради.

Хочу висловити слова подяки всім, хто приймав участь в благоустрої наших сіл, але особливу подяку висловлюю депутату Яшнікову Олексію Миколайовичу, який незважаючи на посівну і зайнятість надав техніку для робіт та трактористу Абламському Олексію за гарну працю.

Прикро, коли одні і ті самі люди, з року в рік працюють, а інші лише спостерігають, або ще й критикують. Не всі установи і організації відгукнулися на наше прохання прийняти участь в масовому прибиранні, часом люди забувають, що вони також живуть в цьому селі, що село це наш дім, а кожна господиня знає, що до порядку завжди треба прикласти руки, а не зайві балачки і гарні лозунги.

Ще раз висловлюю подяку нашим активістам і ентузіастам, керівникам та працівникам Іванівської ЗОШ ім..І.І.Рачкова директору - Паученко О.В., ДНЗ «Ромашка» завідуючій - Шереметовій Л.Г., завідуючій  Будинку культури Голоті О.Л. і своїм хлопцям та дівчатам, бо без них ніяка справа не зрушиться з місця, а саме Середі О.Я, Перепьолкіній О.І, Лісовській Н.С., Богдановій Л.В., Давидкіній С.А., Кубишкіну В.Б., Куцуруба В.Д., Смоквіна А.Д., Жадан О.П., Майстрюк С.В., дітям і батькам, чиї діти приймали участь в прибиранні території.

 

З повагою староста сіл Іванівки та Яселки
Яковенко Оксана


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора