A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Суботник з благоустрою населених пунктів

Дата: 16.04.2018 08:52
Кількість переглядів: 863

В період з 09 по 13 квітня 2018 року на території сіл Острівка, Матросівка, Червоне Парутине пройшли суботники з благоустрою населених пунктів.

В суботнику прийняли участь всі об’єкти соціальної сфери, розташовані на території сільської ради: учні та працівники Острівського НВК прибрали територію школи, провели заходи з благоустрою пам’ятників загиблим односельчанам в роки Великої Вітчизняної війни в селах Острівка та Матросівка.

Працівники сільської ради, Острівського ФП, Матросівського ФП, Матросівської сільської бібліотеки, осередку для сім’ї та молоді, Червонопарутинського ДНЗ вигрібали, білили, копали, сапали, фарбували на прилеглих територіях.

Острівське та Матросівське кладовища прибирали працівники по актам виконаних робіт, на Червонопарутинському кладовищі працював робітник ЦЗН по громадським роботам.

Також в селі Острівка побілені три автобусні зупинки, а в селі Матросівка проведені заходи з благоустрою сміттєзвалища.

Населенню сільської ради через оголошення також запропоновано прийняти участь з благоустрою на своїх присадибних ділянках.

Заходи з благоустрою населених пунктів на території сіл Острівка, Матросівка, Червоне Парутине продовжуються, 16 – 20 квітня заплановано провести збори громадян з питань: стан благоустрою та водопостачання.

В.о. старости сіл Острівка, Матросівка, Червоне Парутине
Бабій О.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора