A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Актив Іванівського старостинського округу

Дата: 19.02.2018 17:18
Кількість переглядів: 1019

09 лютого 2018 року в селі Іванівка зібралися депутати, члени Ради профілактики, адміністративна комісія та члени правління ТОВ водокористувачів «Джерело » і «Струмок» для розгляду насущних потреб.Фото без опису

На Раді профілактики розглянули дві скарги, які надійшли від мешканців села Іванівка Щербіни В.І. та Зубаль М.М., але в зв’язку з тим, що не всі представники конфлікту були присутні на нараді розгляд справи перенесли на інший час.

На засіданні Правління водокористувачів сіл Іванівка та Покровка(Іванівка) заслухали звіт членів правління та обговорили проблемні питання.

Після засідання всіх комісій депутати разом з фахівцями   сільської ради та старостою визначилися над проблемними питаннями, вислухали думку кожного  і намітили пріоритетні питання в подальшої роботі, а також обсудили які питання винести на загальні збори, які ми плануємо провести наприкінці лютого.

Основною метою засідань всіх комісій є співпраця з мешканцями села і відстоювання їх інтересів, профілактика правопорушень та поваги і неухильного дотримання законодавства і правил.

 

Фото без опису

Староста сіл Іванівка та Яселка 
Оксана Яковенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора