A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Зустріч з представниками ГУ ДСНС

Дата: 19.02.2018 13:53
Кількість переглядів: 686

14 лютого 2018 року в с. Іванівка спільно з інженером з ПРР 22 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Миколаївській області - капітаном сл.ц.з. Петровських Є.В., завідуючим сектором з питань надзвичайних ситуацій Очаківської РДА Швандюрою В.В., начальником караулу 22 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Миколаївській області-старшим лейтенантом служби цивільного захисту Кучерук А.В., фахівцем господарсько - земельного відділу Куцурубської сільської ради ОТГ Середою Л.Я., фахівцем з соціальної роботи Перепьлкіною О.І. було проведено навчання по протипожежним  заходам серед категорій неблагополучних сімей, одиноких громадян та громадян в багатоквартних будинках, що користуються пічним опаленням. Фото без опису

Представники ДСНС  відвідали дошкільний навчаний заклад "Ромашка" і провели цікаву зустріч з дітками старшої групи, які проявили інтерес, показали свої знання  з питань пожежної безпеки та з задоволенням спілкувалися з гостями. 

14 лютого 2018 року  прийняли участь в комплексній перевірці захисних споруд цивільного захисту в с. Іванівка за адресами вул. Дніпробузька, 4 і 6 (16-ти квартирні будинки) і Дніпробузька,10 (приміщення ДНЗ "Ромашка"). Намітили план подальших дій щодо приведення даних споруд до використання в мирний час згідно Інструкції. 

Фахівць  господарсько - земельного відділу
Куцурубської сільської ради ОТГ
Середа Л.Я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора