A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відбулось засідання XXI сесії Куцурубської сільської ради ОТГ

Дата: 09.08.2018 11:22
Кількість переглядів: 657

   08 серпня 2018 року відбулося засідання ХХІ чергової сесії Куцурубської сільської ради ОТГ.

   Були розглянуті наступні питання:                                                                                                   

 1. Про внесення змін до сільського бюджету Куцурубської сільської ради  об'єднаної територіальної громади.

2. Про внесення змін до рішення Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади від 06.01.2017 року № 15 «Про   затвердження   структури виконавчих органів Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади».

3. Про проведення громадських робіт на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

4. Про  підтримку звернення депутатів Очаківської районної ради до Верховної Ради України, Міністерства Охорони здоров’я України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, народного депутата України Козиря Б., голови Миколаївської обласної державної адміністрації Савченка О., голови Миколаївської обласної ради Москаленко В. щодо створення госпітального округу на базі 3 районів: Миколаївського, Березанського, Очаківського та м. Очаків.

5. Про надання громадянам України  ********  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в спільну часткову власність  в межах села Куцуруб Очаківського району Миколаївської області.

6. Про погодження відведення в оренду земельних ділянок  (горіхові насадження) громадянину України  ******* , які знаходяться  на території  Куцурубської сільської ради ОТГ  Очаківського району Миколаївської області.

    По всіх питаннях порядку денного були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора