A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Оголошення про наміри щодо передачі в оренду нерухомого майна, що належить територіальній громаді Куцурубської сільської ради ОТГ

Дата: 28.08.2018 10:03
Кількість переглядів: 893

 Фото без опису Куцурубська сільська рада ОТГ  у відповідності до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Положення про порядок передачі в оренду об’єктів  комунальної  власності територіальної громади Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади, оголошує про намір передати в оренду нежитлове приміщення, що належить територіальній громаді та знаходиться на  її балансі.

 

Назва об’єкта оренди, його місцезнаходження: 

1.Нежитлове приміщення по вул. Степова, 25 в с. Дмитрівка площею 93,5 кв.м. терміном до 3 років. Мета використання орендованого об’єкта – ведення фермерського господарства.

 

Заяви щодо оренди об’єкта комунальної власності Куцурубської сільської ради ОТГ, приймаються Куцурубською ОТГ  з 8-00 до 17-00 години (перерва з 12-00 до 13-00 години) за адресою: с. Куцуруб,  вул. Очаківська, 120. 

 

Термін прийняття заяв про намір взяти майно в оренду – 10 робочих днів з дня, наступного після розміщення оголошення.

 

У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єкта комунальної власності Куцурубської ОТГ, оголошується конкурс на право укладання договору оренди нерухомого майна.

 

Додаткову інформацію щодо орендної плати та необхідних документів можна отримати за телефоном: (05154) 94- 2-31.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора