A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відбулися заходи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України

Дата: 28.08.2018 13:52
Кількість переглядів: 830

Фото без опису   Цьогоріч  23 серпня  жителі с.Іванівка зібралися біля Будинку культури, щоб взяти участь у святковій програмі до Дня Незалежності України, яку з любов'ю підготували завідуюча сільським клубом Голота О.Л. та депутат Куцурубської сільської ради ОТГ  Муравйова Т.С  разом із  жителями села.

Привітання сільського  голови Куцурубської сільської ради ОТГ Копійки І.В., в.о. старости с.Іванівки та с.Яселки Лісовської Н.С., голови ТОВ «Сонячний» Олійника С.М., отця Михайла та інших гостей свята супроводжувались  чудовими вокальними виступами  та хореографічними композиціями танцювальних колективів Іванівської  та Дмитрівської шкіл громади.

Цікаві подарунки чекали переможців та учасників конкурсу малюнків на асфальті та розіграшу лотерей.

Фото без опису

 

     24 серпня 2018 року на головній площі с. Куцуруб відбувся святковий концерт «З днем народження, Україно! З днем народження, Куцуруб!».

Нагородами відзначено жителів, які приймають активну участь у громадському житті села, новонароджених дітлахів, активних та талановитих артистів, які завжди допомагають у організації та проведенні святкових концертів. Після концерту всіх куцурубчан і гостей села чекала танцювальна конкурсно-розважальна програма.

Фото без опису

 

    Цього ж дня на території Солончаківського старостинського округу відбулося свято, присвячене Дню Незалежності та Дню села. Цінними подарунками вітали довгожителів села, сімейні пари, які живуть у шлюбі понад 50 років, молоді сім’ї та новонароджених. Цікавою була номінація  «За найдовше та найкраще життя разом свекрухи та невістки». Подарунки отримали господарі за чисті та охайні  двори.

      Організатори свята в  с.Дмитрівка  дякують за участь та допомогу в проведенні свята  людям, які не були байдужими до життя села  та його жителів. Зокрема, старості села Горбенко Аллі Анатоліївні та її   колективу,  завідуючій сільським клубом  села Дмитрівка Довбні  О.Я., керівникам фермерських господарств та підприємцям села . Святкова програма була насичена яскравими номерами художньої самодіяльності  та нагородженнями.  Під час привітального танцю короваї були вручені почесним гостям - голові Куцурубської сільської ради ОТГ Копійкі І. В., депутату  села Ващишин О. І. Незабутнім сюрпризом для дмитрівчан став яскравий феєрверк.

Фото без опису

    24, 25, 26 серпня  на території сіл Острівка, Матросівка, Червоне Парутине пройшли святкові концерти, присвячені Дню Незалежності України.  Свята розпочинались із привітання в.о. старости Острівського старостинсього округу Бабій О.П. та пригощанням святковими запашними короваями, які для кожного села  спекла жителька села Матросівка Савчук М.А. В святковому сценарії, який підготували завідуюча сільським клубом Бондаренко А.В та її помічники Остапчук А.О. ,Мартьянова О.О.,звучали пісні про Україну у виконанні місцевого «соловейка» Гавриленко Вікторії, жартівливі пісні про життя на селі. Веселі таночки у виконанні учнів Острівського НВК зачаровували погляд всіх присутніх.    

За кошти бюджету Куцурубської сільської ради ОТГ отримали подарунки новонароджені та  ювіляри.

 

Фото без опису     

   У селі Парутине відбувся святковий концерт  до Дня Незалежності України. З вітальним словом до жителів звернулась заступник сільського голови Куцурубської сільської ради ОТГ Горгуленко Л.М. На концерті завзято виступали вихованці музичної школи та танцювального колективу «Мозаїка Ольвії», група «Експромт» та вчителі музичної школи.

   Подарунками, які були придбані за рахунок бюджету сільської ради,  відзначені новонароджені, ювіляри подружнього життя,  господині у номінації «Кращий двір», довгожителька села, якій виповнилося 94 роки – Михайліченко Марія Андріїівна.

   Від ТОВ «Очаківський райагрохім» із святом присутніх привітав директор Завірюха М.П.,  та  нагородив цінними подарунками ветеранів праці села.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора