A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

"Бібліотека збирає друзів"

Дата: 21.09.2018 15:00
Кількість переглядів: 832

   21 вересня у читальній залі Куцурубської публічної бібліотеки відбулася святкова програма «Бібліотека збирає друзів», присвячена Всеукраїнському дню бібліотек. Ведуча заходу – директор КЗ Куцурубської сільської ради ОТГ «Куцурубська публічна бібліотека» Бурдига – Ніколаева Т.О. розповіла про славне минуле бібліотеки, згадала першу завідуючу Алєксеєнко Марію Архипівну, бібліотекарів - Скрипник Галину Іванівну, Ставнічу Аллу Володимирівнуа, Юраш Галину Василівну, Гузар Надію Генадїівну, Паранюк Любов Мирославівну, Матієнко Ольгу Дмитрівну. Саме ці люди стояли біля витоків створення бібліотеки, кожен з них вніс часточку в її розвиток. Це вони присвятили цій, на перший погляд, простій і тихій, а насправді нелегкій, праці деякий період свого життя. 
    Вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи в районі внесла Білостецька Наталія Федорівна, яка 30 років свого життя віддала рідній бібліотеці, перетворивши свій заклад на справжній осередок культури. Неодноразово ставала переможцем багатьох конкурсів, була нагороджена багаточисленними грамотами і дипломами.
    В стінах  бібліотеки у гармонії співіснують протилежності: молоде покоління і досвідчене, сучасність і традиції, навчання і дозвілля. Частими нашими гостями якої є талановиті поети, письменники, музиканти, і просто цікаві особистості. Але в центрі уваги бібліотекаря завжди був і буде користувач, його запити і інтереси. Бо найбільше чим пишається бібліотека нині – це читачем. Тож були відзначені дипломами та подарунками найкращі з них.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора