A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Вчителю! Вклонюсь тобі доземно…

Дата: 08.10.2018 13:12
Кількість переглядів: 741

   День вчителя – перше осіннє свято, яке завжди приносить із собою для дорослих – ностальгію за щасливими шкільними роками, для дітей – змогу подумати про те, яку роль відіграє шкільний вчитель в їхньому житті, а у всіх – щиру повагу до цієї благородної професії.

      Цього року шкільна організація САМ (спілка активної молоді), як і в минулому, вирішила зробити справжнє свято для працівників НВК, перейнявши на себе обов'язки кожного із них.

      День самоврядування планувався заздалегідь. До його проведення були залучені, в основному, учні 9-11 класів. Були призначені дублери для всіх працівників школи та дитячого садочка.

      Вранці вчителі були приємно здивовані, тому що на дверях всіх класних кімнат та в коридорах були розвішані привітання зі святом та кольорові повітряні кульки.

        Чекали усіх приємні враження і на лінійці. Всі працівники школи почули багато приємних слів на свою адресу. Отримали вони поздоровлення і від старости села Горбенко Алли Анатоліївни.

      Продзвенів дзвоник, вчителі направились в кімнату відпочинку, а всіх дублерів чекала справжня робота. Як не дивно, але в шкільних коридорах запанувала тиша. Розпочались уроки. У всіх дублерів були заготовлені плани їх проведення. Навіть проводились практичні роботи, перевіряли знання віршів, вивчених напам'ять, виконувалися творчі завдання. В дитячому садочку також дівчатка забавляли малюків, читали їм казку під час занять. «Директор» і «завуч» в цей час складали накази, перевіряли ведення учнівських щоденників, вирішували поточні справи. «Техпрацівники» на чолі із «завгоспом» готували актову залу до святкового концерту, виправляли дрібні неполадки, мили підлогу в коридорах, а «робочий» із «двірником» розчищали тротуар від грунту, нагорнутого під час прокладання дороги.

      Під час короткої педради всі дублери розповіли про проведену ними роботу. Всім сподобався день самоврядування, всі гідно справилися зі своїми обов'язками.      

       Завершився день веселим святковим концертом, підготовленим педагогом – організатором Довбнею Ольгою Ярославівною. Гарні слова – звернення до вчителів, фотографії працівників школи, що проектувалися на екран, веселі сценки, пісні, професійно виконані таночки – все це створювало теплу святкову атмосферу. Її створювала і гарно прибрана зала. Цього разу, як і раніше, над цим попрацювали творчі умілі руки Тимофєєвої Лариси Станіславівни. Так що всі розходилися додому з почуттям справжнього свята в душі. Велике спасибі за гарно проведений день!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора