A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Змагалися юні козаки

Дата: 16.10.2018 09:45
Кількість переглядів: 726

    

     12 жовтня, напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника Вітчизни в закладах освіти громади відбулися урочисті заходи.

      На святкових лінійках, які пройшли до початку занять, діти поклали квіти до пам'ятників землякам, які загинули на фронтах Другої Світової війни та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання. А діти Дмитрівського НВК поклали квіти до меморіальної дошки полеглого героя АТО випускника школи Музики Ігоря.

      Слова привітання зі святом лунали зі всіх шкільних залів.

      Після занять у Дмитрівському НВК організували веселе свято «Не хвались, ідучи в бій, а хвались, ідучи з бою».

      Змагалися між собою два козацьких курені – «БЕМС» (бойові, енергійні, молоді, симпатичні) та «Поні». Атаманами були вибрані кращі спортсмени школи Потюк Владислав та Білокорович Нікіта.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

В музеї Острівського НВК оформлено виставку бойових речей учасника АТО Володька Максима Миколайовича (випускник школи), який загинув на бойовому посту в районі села Костянтинопільське Марїнського  району Донецької області. Також було організовано виставки малюнків  «Зі святом, Вас захисники», «Я – громадянин України».   

Фото без опису

Фото без опису

Учні Парутинської ЗОШ І-ІІІ ступенів приймали участь у концерті, присвяченому Дню захисника України, для жителів села. 

Фото без опису  Фото без опису

 Солончаківський НВК теж не оминули святкування! 10 жовтня відбулося пізнавально-розважальне свято до Дня козацтва для учнів початкових класів «Ми роду козацького діти, землі української цвіт». А 12 жовтня пройшло спортивне свято до Дня українського козацтва та Дня захисника України «А ми тую козацькую славу збережемо...».

Фото без опису  Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора