A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відбулось засідання ХХІІ сесії ІІ скликання

Дата: 09.10.2018 13:44
Кількість переглядів: 710

09 жовтня 2018 року відбулось засідання ХХІІ чергової сесії ІІ скликання Куцурубської сільської ради ОТГ. 

Були розглянуті наступні питання: 

1. Про внесення змін до сільського бюджету Куцурубської сільської ради  об'єднаної територіальної громади на 2018рік.

       2. Про затвердження фінансового плану на 2018 рік комунального некомерційного підприємства «Куцурубський центр первинної  медико-санітарної допомоги» Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади.

     3. Про внесення змін до персонального складу тендерного комітету Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.  

   4. Про внесення змін до рішення Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади від 06.01.2017 року № 15 «Про   затвердження   структури виконавчих органів Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади».

    5. Про внесення змін до рішення Куцурубської сільської ради від 30.12.2016 року №25 «Про утворення виконавчого комітету сільської ради Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

      6. Про затвердження Програми фізичної культури і спорту в  Куцурубській сільській раді об’єднаної територіальної громади.

      7. Про       затвердження        Програми поводження з твердими побутовими відходами    на   2019-2022   роки  на території    Куцурубської   сільської

ради ОТГ.

        8. Про створення добровільної пожежної команди   при   Куцурубській   сільській   раді  об’єднаної  територіальної     громади      та    затвердження 

Положення  про  неї.

        9. Про    передачу майна комунальної власності Куцурубської  сільської  ради  об’єднаної територіальної  громади  в  короткострокову оренду  Миколаївській  дирекції  публічного акціонерного   товариства    “Укрпошта”       

        10. Про надання громадянці України  *****  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Іванівка Очаківського району Миколаївської області.

       11. Про надання громадянці України  *****  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Прибузьке Очаківського району Миколаївської області.

       12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Дніпровське Очаківського району Миколаївської області.

      13. Про надання дозволу АТ «Миколаївобленерго» на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення  земельних ділянок в довгострокову оренду під розміщення, будівництва, експлуатації  та обслуговування будівель і споруд , об’єктів передачі електричної та теплової енергії із земель комунальної власності в  межах населених  пунктів  Очаківського району Миколаївської області .

      14.Про погодження передачі у власність земельної ділянки громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

       15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Дніпровське Очаківського району Миколаївської області.

     16.Про погодження передачі у власність земельної ділянки громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

       17. Про погодження передачі у власність земельної ділянки громадянці України *****  для  ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        18. Про надання громадянину України  *****  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.

       19. Про надання громадянці України  *****  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Іванівка Очаківського району Миколаївської області.

       20. Про надання громадянину України  *****   дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Солончаки Очаківського району Миколаївської області.

      21. Про присвоєння юридичної адреси об’єктам енергетики на території населених пунктів Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади Очаківського району Миколаївської області.

       22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Солончаки Очаківського району Миколаївської області.

       23. Про прийняття в комунальну власність земельних ділянок.

       24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передбачена до передачі у власність громадянці України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Куцуруб, Очаківського району Миколаївської області.

       25. Про погодження передачі у власність земельної ділянки громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

      26. Про погодження передачі у власність земельної ділянки громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

      27. Про надання громадянину України  *****   дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Іванівка Очаківського району Миколаївської області.

       28. Про надання громадянці України  *****   дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Парутине Очаківського району Миколаївської області.

      29. Про надання громадянину України  *****  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Солончаки Очаківського району Миколаївської області.

       30.  Про погодження відведення в оренду земельних ділянок  (горіхові насадження) громадянину України  ***** , які знаходяться  на території  Куцурубської сільської ради ОТГ  Очаківського району Миколаївської області.

       31. Про погодження передачі у власність земельної ділянки громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

       32. Про погодження  відведення земельної ділянки № 7 в оренду ТОВ «Вітряний парк Миколаївський» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд ,  об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Іванівського старостинського округу Очаківського району Миколаївської області.

       33. Про погодження  відведення земельної ділянки № 6 в оренду ТОВ «Вітряний парк Миколаївський» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд ,  об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Іванівського старостинського округу Очаківського району Миколаївської області.

       34. Про погодження  відведення земельної ділянки № 5 в оренду ТОВ «Вітряний парк Миколаївський» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд ,  об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Іванівського старостинського округу Очаківського району Миколаївської області.

      35. Про погодження  відведення земельної ділянки № 4 в оренду ТОВ «Вітряний парк Миколаївський» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд ,  об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Іванівського старостинського округу Очаківського району Миколаївської області.

      36. Про погодження  відведення земельної ділянки № 3 в оренду ТОВ «Вітряний парк Миколаївський» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд ,  об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Іванівського старостинського округу Очаківського району Миколаївської області.

      37. Про погодження  відведення земельної ділянки № 2 в оренду ТОВ «Вітряний парк Миколаївський» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд ,  об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Іванівського старостинського округу Очаківського району Миколаївської області.

       38. Про погодження  відведення земельної ділянки № 1 в оренду ТОВ «Вітряний парк Миколаївський» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд ,  об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Іванівського старостинського округу Очаківського району Миколаївської області.

        По всіх питаннях порядку денного були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора