A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Веселий осінній ярмарок «Як у нас на Україні»

Дата: 19.10.2018 08:42
Кількість переглядів: 2318

Настала осіння пора – пора золотавого листя та багатого урожаю. За традицією, в Дмитрівському НВК  в цей час проходить осінній ярмарок та виставка дарів осені. 

Ось і сьогодні, 18 жовтня, рекреація школи була гарно прикрашена в українському стилі, а на столах красувалися осінні квіти, запашні яблука, зелені огірочки, капуста, кабаки, картопля, все, чим багата українська земля восени. Тут було роздолля для фантазії учнів та вчителів. Цікаві композиції вражали видумкою.

    А на столах навпроти діти і батьки приготували різні смаколики – гарні тортики, пироги, печиво, українські вареники, млинці, все, від чого зростав апетит і так і хотілося його скуштувати. Особливо багаті столи були у найменших – у першокласників.

   Розпочався ярмарок цікавою композицією, приготовленою педагогом – організатором Довбнею Ольгою Ярославівною. Прозвучали цікаві сценки, загадки. Особливо постаралися восьмикласники та учні 6 та 5 класу. І розпочався розпродаж. Кожен клас агітував придбати свій товар. Учні і працівники школи мали змогу придбати все, що їм було до смаку. На ярмарку було багато батьків, які допомагали дітям розібратися з усім. Завітала на свято і староста села Горбенко Алла Анатоліївна. Вона також накупила смаколиків.

   Потім було оголошено збір коштів на придбання деякого обладнання для проведення розважальних заходів. Міністр добрих справ Русу Віктор та президент шкільної організації САМ Швець Дарія приймали добровільні внески. На раді лідерів у п'ятницю, 19 жовтня, буде вирішено, куди підуть ці гроші.

   Розходились задоволені, ситі, сповнені позитивних емоцій. 
   Щиро дякуємо батькам, які допомогли організувати ярмарок.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора