A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відзначили День працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2018 09:37
Кількість переглядів: 883

  Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. З нагоди свята 16 листопада у приміщенні  Палаца культури с. Парутине відбулися урочистості. Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств по переробці сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу. Тому в залі зібралися представники усіх цих шанованих професій.

На святі були відмічені кращі господарства, передовики сільськогосподарського виробництва.  Відбулося нагородження кращих працівників з врученням грамот та грошових премій від голови райдержадміністрації Сергія Самоукова та начальника управління агропромислового розвитку Очаківської райдержадміністрації Анатолія Пащенко.

До вітального слова також приєдналася заступник сільського  голови Куцурубської ОТГ – Лариса Миколаївна Горгуленко, яка побажала усім успіхів у праці, енергії, здоров’я міцного, тепла та затишку в родині. А також вручила подяки керівникам господарств, приватним підприємцям, які приймають  участь у  розвитку і добробуті Куцурубської територіальної громади.

Багато приємних слів з нагоди свята пролунало зі сцени. Для всіх присутніх у залі Палаца  культури з нагоди свята була організована цікава концертна програма . В подарунок лунали жарти, пісні, танці від маленьких і дорослих артистів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора