Куцурубська громада
o

Нарада з головами ОТГ

Дата: 22.11.2018 15:01
Кількість переглядів: 713

Команда Миколаївської обласної державної адміністрації продовжує системно підходити до реалізації реформи децентралізації. Майже всі об’єднані територіальні громади, які функціонують на території області, вже на власних прикладах відчули переваги найголовнішої реформи сьогодення.

20.11.2018 Олексій Савченко провів ґрунтовну зустріч з головами  об’єднаних територіальних громад, під час якої обговорили стан реалізації інфраструктурних проектів, раніше погоджених комісією по оцінці та відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку Міністерства регіонального розвитку і будівництва України.

У липні комісія по оцінці та відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку при Мінрегіоні, після ґрунтовного відпрацювання якості проектів представниками ОТГ та фахівцями ОДА, погодила всі 120 інфраструктурних проектів, поданих об’єднаними територіальними громадами Миколаївської області.

На тепер, за результатами зустрічі і підбиття проміжних підсумків, маємо наступний результат: 47 проектів повністю реалізовано, більшість з тих, що знаходяться в процесі реалізації, будуть реалізовані до кінця листопада, інші - до кінця грудня.

Цього року  громади спрямували кошти субвенції на капітальні ремонти комунальних доріг, лікарень, шкіл, дошкільних закладів та будинків культури, водопровідних мереж, вуличного освітлення, придбання спецтехніки для комунальних підприємств та закладів медицини, шкільних автобусів тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора