A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Семінар для керівників загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади

Дата: 23.11.2018 14:22
Кількість переглядів: 695

  22 листопада 2018 року начальник відділу "Очаківське бюро правової допомоги" Перший миколаївський місцевий центр з надання БВПД Валерія Кутюхіна разом з працівниками Очаківської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, взяли участь у семінарі для керівників загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів Куцурубської сільської ради об'єднаної територіальної громади. 
  Під час заходу було роз'яснено що таке первинна правова допомога та вторинна правова допомога, категорії осіб, які можуть звернутися до бюро для складання процесуальних документів та представництва інтересів у суді та перед органами державної влади. Особливості надання вторинної правової допомоги дітям, перелік необхідних документів для отримання безоплатної вторинної правової допомоги. 
  У рамках даного заходу було обговорено питання правопросвітництва, адже з 25 листопада по 10 грудня - 16 днів проти насильства, який спрямований на інформування громадян щодо проблематики домашнього насильства, проблем булінгу та проблеми торгівлі людьми! 
  Також обговорено ряд заходів, які спрямовані на запобігання та протидію данним явищам, роз'яснено види відповідальності неповнолітніх та порядок притягнення до відповідальності. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора