A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

До Дня пам’яті жертв Голодомору

Дата: 26.11.2018 13:07
Кількість переглядів: 767

   З метою вшанування пам’яті жертв голоду 1932-1933 років у населених пунктах громади проведено відповідні церемонії вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні. Припущено Державні Прапори України, обмежено проведення розважальних заходів.

    У  закладах освіти Куцурубської сільської ради ОТГ до Дня пам’яті жертв Голодомору було проведено інформаційно-просвітницькі заходи: загальношкільні лінійки «Жнива скорботи», круглі столи для учнів 9-11х класів «Свідки говорять спогади людей, які пережили голодомор», тематичні уроки пам’яті «Упокорення голодом» та відео-уроки «Кривава ціна українського хліба 20-30-х років» тощо.

    Оформлено у шкільних бібліотеках виставки книжок «Засвіти свічку пам’яті», «Минуле стукає в наші серця», «Не забуваймо незабутнє».

Фото без опису

    Під час акції “Запали свічку” школярі вшанували пам’ять померлих під час Голодомору хвилиною мовчання.

     В Іванівському сільському клубі у приміщенні музею проведено захід «Запали свічку», у Парутинському Палаці культури  - бесіду-реквієм «Чорний 33-й», в с.Дмитрівка проведено мітинг за участю учнів та вчителів школи, представниками селищної ради громадськості села.

Фото без описуФото без описуФото без опису

     До Дня пам’яті жертв голодоморів в Куцурубській публічній бібліотеці організовано виставку «Жнива великої скорботи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора