A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

«Ми - за мир»

Дата: 26.11.2018 13:21
Кількість переглядів: 887

    21 листопада – День Гідності і Свободи, свято, яке встановлене  з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії. 

    З нагоди цього свята в загальноосвітніх та дошкільних закладах Куцурубської сільської ради ОТГ протягом тижня проведено низку заходів. Урочисті лінійки «Україна – територія гідності і свободи», де  згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в ті дні, запаливши свічку, години спілкування “Революція Гідності — причини та наслідки”, години-реквієм: «Ми не зганьбили славу наших предків, нових героїв дали небесам», уроки мужності «Україна. Поступ свободи»  першочергова мета яких - виховання почуття приналежності до свого народу, його духовної культури та рідної землі.

Фото без опису

    Для учнів Острівського НВК вчителем історії проведено інформаційну годину у шкільному музеї  бойової слави  на тему «Воїнам АТО присвячується…». Шкільні фойє   протягом тижня прикрашали виставки дитячих малюнків «Я славлю свою рідну Україну» та плакатів «Ми -  за мир». У дитячих садочках проведено тематичні заняття патріотичного спрямування  «Я маленький українець і цим пишаюсь», «Рідний край мій, Батьківщина зветься гордо – Україна»,  заняття з декоративного малювання на тему «Вишиваночка» тощо.

   У приміщенні Парутинської бібліотеки-філії організовано годину спілкування «Ми пам’ятаємо подвиг ваш».

Фото без опису

   Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України.  .

Фото без опису  Фото без опису
    Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора