A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відбулось засідання ХХІІI сесії ІІ скликання

Дата: 28.11.2018 11:19
Кількість переглядів: 790

28 листопада  2018 року відбулось засідання ХХІІІ чергової сесії ІІ скликання Куцурубської сільської ради ОТГ. 

Були розглянуті наступні питання: 

        1. Про внесення змін до сільського бюджету Куцурубської сільської ради  об'єднаної територіальної громади на 2018рік.

       2. Про затвердження Програми розвитку надання соціальних послуг у Куцурубській об’єднаній територіальній громаді на період до 2022 року.

     3. Про     внесення    змін   до   визначеного складу  конкурсної  комісії  з проведення  конкурсу     на   право   оренди   об’єктів     комунальної     власності    Куцурубської    сільської ради об’єднаної територіальної громади.

        4. Про     надання   згоди     на    передачу   майна  комунальної  власності Куцурубської сільської ради об’єднаної  територіальної  громади —  нежитлову    будівлю    в     с. Дмитрівка   вул. Степова,  25    в    короткострокову       оренду фізичній     особі     Шерстюченко    Вячеславу Сергійовичу .

     5. Про  хід виконання Програми  “Питна вода”    Куцурубської   сільської   ради   об’єднаної   територіальної громади на 2016 -2020 роки, затвердженої із мінами рішенням сільської  ради 12.08.2017 року № 2.

       6. Про хід виконання  Програми  «Відновлення  зовнішнього      освітлення      на     території     уцурубської     сільської   ради   об’єднаної   територіальної громади на 2016 -2020 роки», затвердженої із змінами рішенням сільської ради  12.08.2017 року № 3.

        7. Про перейменування вулиць на території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.   

       8. Про розгляд заяви мешканців села Червоне Парутине, щодо створення  Червонопарутинського старостинського округу  на  території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

       9. Про набуття права користування земельними ділянками.

         10. Про надання дозволу на виготовлення   проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину України  ***** для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області 

      11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину України  *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області.

       12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області. 

      13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину України  *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області. 

        14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність громадянину України  *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області.  

        16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України ***** для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області .

        17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України ***** для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине  Очаківського району Миколаївської області

        18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області.

       20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.  

        22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с.Парутине  Очаківського району Миколаївської області

        23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.  

        24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області .  

       25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України ***** для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України ***** для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

       27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине  Очаківського району Миколаївської області.

        30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.

       37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Дмитрівка  Очаківського району Миколаївської області.

       38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться  в постійному користуванні  за  межами населеного пункту с. Дмитрівка  Очаківського району Миколаївської області.

       39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.

       40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться  в постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Дмитрівка  Очаківського району Миколаївської області.

        41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.

        42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в постійному користуванні  за  межами населеного пункту с. Дмитрівка  Очаківського району Миколаївської області.

        43. Про погодження відведення  у власність земельної ділянки громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться   постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        44. Про погодження відведення  у власність земельної ділянки громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в  постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

       45. Про погодження відведення у власність земельної ділянки  громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства за  межами населеного пункту с. Острівка  Очаківського району Миколаївської області.

        46. Про погодження відведення  у власність земельної ділянки громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться   постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        47. Про погодження відведення  у власність земельної ділянки громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства за  межами населеного пункту с. Острівка  Очаківського району Миколаївської області.

        48. Про погодження відведення  у власність земельної ділянки громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться  в  постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        49. Про погодження відведення  у власність земельної ділянки громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться  в  постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        50. Про погодження відведення  у власність земельної ділянки громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться  в  постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

       51. Про погодження на затвердження проекту землеустрою щодо відведення   у власність земельної ділянки громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

       52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Солончаки Очаківського району Миколаївської області.

        53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах села Іванівка Очаківського району Миколаївської області.

        54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.

        55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.

        56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Парутине Очаківського району Миколаївської області.

        57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Прибузьке Очаківського району Миколаївської області.

       58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.

       59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України *****  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в межах села Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області

      60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.

        61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області.

        62. Про внесення змін до рішення Куцурубської сільської ради  об’єднаної територіальної громади  від 18.10.2017 року № 17.

        63. Про погодження проекту землеустрою щодо    відведення земельних ділянок в довгострокову оренду ТОВ «Південно–Українська вітроелектростанція» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (вітроелектроустановки) із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади  (землі колишніх Солончаківської та Парутинської сільських рад) Очаківського району Миколаївської області.

        64. Про погодження проекту землеустрою щодо    відведення земельних ділянок в довгострокову оренду ТОВ «Південно–Українська вітроелектростанція» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (технологічні проїзди до ВЕУ) із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади  (землі колишньої Солончаківської сільської ради) Очаківського району Миколаївської області.

       65. Про погодження проекту землеустрою щодо    відведення земельних ділянок в довгострокову оренду ТОВ «Південно–Українська вітроелектростанція» для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (технологічні проїзди до ВЕУ) із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади  (землі колишньої Парутинської сільської ради) Очаківського району Миколаївської області.

        66. Про надання громадянину України  *****  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для ведення селянського (фермерського) господарства із земель комунальної власності за межами с. Парутине Очаківського району Миколаївської області.

      67. Про скасування рішень Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади № 19 , № 38 від 31.05.2018 року.  

        68. Про надання громадянину України  *****  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Іванівка Очаківського району Миколаївської області.

      69. Про надання громадянину України  *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд із земель комунальної власності в межах села Іванівка Очаківського району Миколаївської області

        70. Про погодження відведення  у власність земельної ділянки громадянці України *****  для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться  в  постійному користуванні за  межами населеного пункту с. Парутине Очаківського району Миколаївської області

       71. Про    звернення депутатів Куцурубської сілської ради об'єднаної територіальної громади до Верховної Ради України, Міністерства Охорони здоров’я України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, народного депутата України Козиря Б., голови Миколаївської обласної державної адміністрації Савченка О., голови Миколаївської обласної ради Москаленко В. щодо створення госпітального округу на базі 3 районів: Миколаївського, Березанського, Очаківського та м. Очаків

        72. Про преміювання сільського голови Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади в грудні 2018 року.

    По всіх питаннях порядку денного були прийняті відповідні рішення.

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора