A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Світом Миколай мандрує радість дітворі дарує…

Дата: 20.12.2018 08:51
Кількість переглядів: 1278

      Справжній Святий Миколай спустився з небес і завітав до діточок Куцурубського ЗДО « Зірочка» Куцурубської ОТГ . Безмежно раді дошкільнята зустріли його піснями та віршами.
      На довгоочікуване свято усіх дітлахів , вже традиційно , з солодкими подарунками, завітав помічник улюбленого дідуся малечі, директор ТОВ « Лиманський» Корнієнко Петро Григорович. 
     Щоб свято здійснилося , а мрії та сподівання малюків справдилися, постарався колектив садочка, батьки та Бондаренко В.І .
     І нехай кожен з нас , не тільки в свята, а й у прості будні, з особливою щирістю, дарує своїм ближнім посмішки й радість, творить добро!!! Щоб добра казка дитинства жила в серцях людей до самої старості!!!

Фото без описуФото без описуФото без опису

    Святий Миколайчик 19 грудня також завітав до дитячого садка "Ромашка" в с.Іванівка Куцурубської ОТГ. Свято пройшло в дружній атмосфері. До урочистої зали запрошені батьки, гості та дітки - інваліди, які не відвідують садок. За хорошу поведінку, слухняність,гарні вірші, посмішки  всі дітки отримали від святого Миколая солодкі подаруночки за підтримки директора ТОВ "Сонячний" Олійника Сергія Михайловича.

Фото без описуФото без опису

19 грудня працівники Парутинського Палацу культури і бібліотеки завітали до Парутинського ДНЗ «Ластівка», щоб привітати малечу  з Днем Святого Миколая.

Чарівне театралізоване дійство під назвою «Святий Миколай прийди діток привітай»  захопило не тільки дітлахів, а й  вихователів. Всі разом вони активно брали участь у конкурсах, співали  пісні, кружляли у танку.

Відкрито було «казковий кінозал», у якому  працівниками Палацу культури  показали малечі пізнавальний мультфільм про Миколая і його помічників "Різдвяна казка", а також мультфільм - пісню «Святий Миколай».   

         Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали  всі присутні на святі завдяки художнього керівника Сметани Ольги Валентинівни  та  бібліотекаря Бень Євгенії Олександрівни.  

         Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові…. і солодкі подарунки, які маленкі друзі знайшли під подушками після обіднього відпочинку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Відбулося свято і в Солончаківському НВК для учнів школи та вихованців дитячого закладу.   

Діти влаштували театралізовану виставу «Миколаю, прийди до нас з раю!..», а допомагали їм у цьому педагог-організатор Кротова О.Я  та  Дудник С.В., музичний керівник  Мурашкіна Л.М.

 Від Святого Миколая   діти отримали подарунки і на дитячих  обличчях з’явилася щаслива усмішка та радість.

Щиру вдячність складаємо спонсорам: підприємцю Бондаренко В.В., фермерам Стрельцову В.П. та Мотруненко С.І., депутату с/р Шевченко  О.А., Шевченко М.П., священику о. Василю.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора