A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Громади Миколаївщини вчилися писати проектні заявки на отримання коштів ДФРР та МТД

Дата: 21.01.2019 08:27
Кількість переглядів: 600

18 січня на базі Миколаївський Центр розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, розглядалися питання формування проектних заявок на отримання коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та міжнародної технічної допомоги (МТД).
Спікер заходу – радник з регіонального розвитку Микола Дурман, учасники заходу – представники ОТГ та громадських організацій. Під час семінару говорили про основні проблеми, що виникають у громад при написанні проектних заявок та способи їх уникнення, новації ДФРР, що були запроваджені у 2017-2018 роках та можливі нововведення на 2019-20 роки.
Під час практичних вправ учасники змогли побувати в ролі експертів – членів регіональних комісій з оцінювання, та провести рейтингування «живих» проектів. Під час наступної вправи їм було запропоновано відібрати п’ять проектів і сформувати для них елементи структури проектної заявки, а саме - проблему, мету, задання, заходи, результати та показники їх оцінювання.

Наприкінці роботи відбувся обмін думками та пропозиціями на наступні етапи роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора