A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Об'єднані територіальні громади на Миколаївщині вчилися співпрацювати з засобами масової інформації

Дата: 16.01.2019 08:29
Кількість переглядів: 554

Наскільки потрібен в громаді фахівець з комунікації, як прес-службам громад зацікавити регіональні та національні ЗМІ своїми інформаціями, важливість висвітлювати ту чи іншу подію вчасно - ці та інші питання взаємодії ОТГ з засобами масової інформації були порушені під час прес-кафе з журналістами «Комунікації як серфінг або чому важливо бути на одній хвилі».
Захід організований Миколаївським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеним за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.
Серед запрошених спікерів – професіонали своєї справи – редактор інформаційного порталу «Преступности. НЕТ» Анатолій Чубаченко, редакторка друкованого журналу NIKLIFE Тетяна В?язникова, радник голови Миколаївської ОДА Ярослав Індиков, речниця Національної поліції в Миколаївській області Олена Бережна, продюсер національної філії Суспільного телебачення в Миколаївській області Анастасія Тімановська, журналіст, телеведуча програми «Тема дня» Катерина Лисюк. 
Спікери мас-медіа охоче поділилися своїм професійним досвідом, вказали на типові помилки інформаційних текстів та висловили свої бачення того, як саме вони хочуть бачити подачу матеріалів від працівників прес-служб ОТГ. 
Фахівець із зв’язків з громадськістю Куцурубської громади теж взяла участь у роботі даного заходу, де отримала практичні рекомендації від провідних журналістів регіону та запозичила певний досвід від колег інших громад.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора