Куцурубська громада
o

"НЕХАЙ НЕРОЗМЕЖОВАНОЮ ЗАЛИШИТЬСЯ НАВІКИ!" - ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.01.2019 08:39
Кількість переглядів: 7492

22 січня Україна щороку відзначає державне свято – День соборності України з нагоди проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності.

День 22 січня 1919 року назавжди залишиться в історії українського народу як свято Соборності України. Високий принцип соборності своїх земель – найблагородніший у світі ідеал, до якого прагне кожна нація.

Тому 23 січня учні Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка прийняли активну участь у виховному заході, а також утворили «Ланцюг єдності», бо ми українці і маємо пишатися тим хто ми є!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Парутинській ЗОШ І-ІІІ ст.. день розпочався із урочистої лінійки до Дня Соборності України «Нехай нерозмежованою залишиться навіки».

Класними керівниками та вчителями історії проведено виховні заходи «Країна в нас – одна – єдина», інтелектуально – патріотичну гру «З Україною в серці». В шкільній бібліотеці організовано виставку художньої та документально – публіцистичної літератури «Україно моя, ти одна, як життя…», а учні початкових класів порадували своїми творчими доробками на виставці «Мій рідний край».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора