A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

В Куцурубі привітали ювілярів з 80-річчям

Дата: 01.02.2019 11:31
Кількість переглядів: 1094

07 січня жителька села Куцуруб Шпильова Клавдія Степанівна відзначила свій ювілей, адже 80 років - це визначна подія і поважний вік. У день народження пенсіонерку прийшли привітати начальник відділу соціального захисту, захисту дітей та роботи з сім'ями Власюк Ольга Сергіївна та голова ради ветеранів Чоков Олександр Онисимович,які вручили подарунок та побажали іменниниці зустріти ще й 90-річний ювілей. Побажали бабусі міцного здоров‘я, щастя, сил і наснаги, любові близьких та рідних.
Клавдія Степанівна мала непросту долю, чесно працювала, віддавала усі сили батьківщині, і мабуть доля дарувала їй за це довге життя. 
Іменинниця дякувала гостям за вітання, турботу і увагу. «Завжди приємно, що тебе пам‘ятають і не забувають» - зі сльозами на очах говорила ювілярка.

Фото без опису

  04 лютого, 80 День народження відзначає жителька с. Куцуруб - Кушнір Зінаїда Іванівна. Не дивлячись на поважний вік, вона вражає своєю кмітливістю, доброю пам’яттю, веселою вдачею та доброзичливістю. 
  Шановна Зінаїда Іванівна – нехай всі Ваші дні будуть наповнені любов’ю рідних, удачею, приємними клопотами, прекрасним самопочуттям і оптимістичним настроєм.

Фото без опису05 лютого жителька с. Куцуруб Примачковська Ольга Юхимівна відзначає своє 80-річчя. З поважним ювілеєм її прийшли привітати начальник відділу соціального захисту та голова ради ветеранів. Від імені голови Куцурубської ОТГ Інни Василівни Копійки, побажали ювілярці міцного здоров'я, довголіття, благополуччя та достатку в родині, а також вручили подарунок. Гарні привітання розчулили Ольгу Юхимівну, вона щиро дякувала, за те що влада не забуває про людей похилого віку, а це є доброю підтримкою в наш час.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора