Куцурубська громада
o

Про подання електронних декларацій посадових осіб  органів місцевого самоврядування на сайті  Національного агентства з питань запобігання корупції.

Дата: 14.02.2019 09:33
Кількість переглядів: 658

Фото без описуУвага!!! Куцурубська сільська рада об’єднаної територіальної громади нагадує про наближення терміну подачі електронних декларацій посадових осіб органів місцевого самоврядування та прирівняних осіб, депутатів Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

         Відповідно до пункту 1 статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 року №1700-VII , особи, зазначені у частині першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції; особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

Звертаємо Вашу увагу також на те, що 07.11.2018 набирає чинності Закон України «Про електронні довірчі послуги», а Закон України «Про електронний цифровий підпис» втрачає чинність. Будь ласка, враховуйте це при отриманні послуг електронного цифрового підпису .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора