A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відзначили 30 річчя виведення військ з Афганістану

Дата: 18.02.2019 14:10
Кількість переглядів: 661

Минають дні, ідуть роки, але для кожного, хто пройшов важкими дорогами війни в Афгані, Сомалі, Анголі, В’єтнамі, хто не раз зазирав в обличчя смерті, втрачав друзів, ті події залишились біллю у серці та назавжди закарбувались в пам’яті. І саме ця пам'ять щороку, у лютневі дні, збирає всіх разом, щоб вшанувати воїнів-інтернаціоналістів та згадати тих, хто не повернувся з війни. 
Тож, 15 лютого в Кам’янському сільському клубі відбулись святкові урочистості з нагоди 30-річниці виведення військ колишнього Радянського союзу з Афганістану.
Привітали присутніх зі святом депутат Очаківської районної ради Костерчук Андрій Іванович та голова районної спілки воїнів-афганців Петренко Юрій Володимирович та вручили пам’ятні медалі до 30-ти річчя виводу військ з Афганістану та медалі за мужність воїнам – миротворцям. 
Почесні гості виступили зі словами привітання до присутніх в залі, а голова Куцурубської ОТГ Копійка І.В. разом з працівницями подарували зворушливу пісню «Журавлі». 
В залі були присутні рідні хлопців загиблих в Афганістані: Пілієв Роман Георгійович батько Пілієва Анатолія та рідна сестра Татарчука Станіслава- Мураненко Ванда Євгенівна. Присутні в залі, стоячи вітали рідних загиблих хлопців.
Урочистості супроводжувалися концертними номерами, а після закінчення святкової програми всіх присутніх запросили до святкового столу, де колишні воїни могли поспілкуватись, згадати пережиті воєнні події, та вшанувати тих, кого вже не має серед них живими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора