Куцурубська громада
o

Відзначили 30 річчя виведення військ з Афганістану

Дата: 18.02.2019 14:10
Кількість переглядів: 713

Минають дні, ідуть роки, але для кожного, хто пройшов важкими дорогами війни в Афгані, Сомалі, Анголі, В’єтнамі, хто не раз зазирав в обличчя смерті, втрачав друзів, ті події залишились біллю у серці та назавжди закарбувались в пам’яті. І саме ця пам'ять щороку, у лютневі дні, збирає всіх разом, щоб вшанувати воїнів-інтернаціоналістів та згадати тих, хто не повернувся з війни. 
Тож, 15 лютого в Кам’янському сільському клубі відбулись святкові урочистості з нагоди 30-річниці виведення військ колишнього Радянського союзу з Афганістану.
Привітали присутніх зі святом депутат Очаківської районної ради Костерчук Андрій Іванович та голова районної спілки воїнів-афганців Петренко Юрій Володимирович та вручили пам’ятні медалі до 30-ти річчя виводу військ з Афганістану та медалі за мужність воїнам – миротворцям. 
Почесні гості виступили зі словами привітання до присутніх в залі, а голова Куцурубської ОТГ Копійка І.В. разом з працівницями подарували зворушливу пісню «Журавлі». 
В залі були присутні рідні хлопців загиблих в Афганістані: Пілієв Роман Георгійович батько Пілієва Анатолія та рідна сестра Татарчука Станіслава- Мураненко Ванда Євгенівна. Присутні в залі, стоячи вітали рідних загиблих хлопців.
Урочистості супроводжувалися концертними номерами, а після закінчення святкової програми всіх присутніх запросили до святкового столу, де колишні воїни могли поспілкуватись, згадати пережиті воєнні події, та вшанувати тих, кого вже не має серед них живими.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора