A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Акція «Від громади до громади»: Куцурубська ОТГ

Дата: 21.02.2019 10:14
Кількість переглядів: 702

На Миколаївщині триває культурна акція «Від громади до громади», ініційована Миколаївським обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи. Цього разу творча група проекту ознайомилася із творчими здобутками Куцурубської ОТГ.

Представники ОТГ розповіли провідним методистам і директору МОЦНТ та КОР, заслуженій артистці України Наталії Баштовій про свою діяльність, стан розвитку різних жанрів мистецтва, ознайомили зі штатом працівників громади і творчими колективами. Особливо вразили своєю яскравістю та багатогранністю майстри декоративно-прикладного мистецтва, які представили роботи як традиційного, так і сучасного напрямів. Фахівців із НКС МОЦНТ зацікавили своєю самобутністю вироби майстрині Любові Паранюк. Вона представила серію робіт, виконаних у техніці унікального таврійського розпису, який у майбутньому ввійде до Обласного переліку елементів НКС.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Протягом зустрічі було сплановано подальшу роботу МОЦНТ та КОР із аматорами громади, зокрема їх участь у майстер-класах, семінарах, творчих лабораторіях, святах народної творчості, конкурсах і фестивалях різних рівнів тощо. Також члени робочої групи проекту «Від громади до громади» надали методичні рекомендації щодо покращення рівня роботи колективів, зокрема хореографічного жанру. Методист із театрального мистецтва наголосила на важливості розвитку театрального жанру в Куцурубській ОТГ, адже громада має потенціал.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора