A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

"Молодіжна політика"

Дата: 01.03.2019 08:32
Кількість переглядів: 628

28 лютого на базі Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка зібрались старшокласники, члени учнівського самоврядування навчальних закладів Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади. Метою заходу було обговорення перспектив залучення свідомої та активної молоді громади до створення молодіжної ради.

Захід відкрила Горгуленко Л.М., заступник сільського голови Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади та розказала про перспективи реалізації молодіжної політики у громаді й закликала молодь не бути байдужими до власної долі та долі своєї «малої Батьківщини».

Питання «Молодіжна політика в Куцурубській сільській раді об’єднаної територіальної громади» висвітлила Рудай А.В., завідувач МК відділу з питань освіти, молоді , спорту, культури та медицини Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади, яка розповіла про досягнення у роботі з молоддю громади та нові перспективні ідеї розвитку громади за умови створення молодіжної ради.

Анастасія Валеріївна залучила присутніх до активного обговорення питання про роль молодіжної ради, детально пояснивши умови та етапи її створення та наголосила, що молодіжна рада - це середовище для молодіжної активності у громаді та розвитку ключових навичок ХХІ століття, це інструмент молодіжного «голосу», який дає можливість почути молодих людей, їхні потреби та запити у навчанні, відпочинку і особистісному зростанні . Учасники засідання підтримали ідею створення молодіжного консультативно- дорадчого органу . По завершенню обговорення кожен бажаючий зміг отримати анкету кандидата до складу молодіжної ради.

Результати установчих зборів будуть оприлюднені до 20 квітня 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора