A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Засідання «круглого столу» «Вчимося жити разом»

Дата: 04.03.2019 09:57
Кількість переглядів: 675

28 лютого на базі Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка, в рамках засідання «круглого столу» «Вчимося жити разом», начальник відділу Очаківського бюро правової допомоги Першого Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кутюхіна В. І. провела цікавий та актуальний тренінг  «СТОП БУЛІНГ. СТОП НАСИЛЬСТВО».

Метою тренінгу стало ознайомлення учнів з поняттям булінгу, його видами, основними сторонами булінг-конфлікту, проявами булінгу у дитячому середовищі, наслідками булінгу для дітей та відповідальність за вчинення діяння передбачене ст. 173-4 КУпАП. Обговорювалися поради як уникнути булінг та куди необхідно звертатися , якщо діти опинилися або стали свідками ситуації булінгу тощо.


Валерія Кутюхіна провела практичні заняття у групах під назвою «Соціальні сторони булінгу», під час якого діти описували притаманні риси для кожної сторони булінгу «булер», «жертва», «спостерігач». Іншим практичним заняттям стало формування та складення «Правил дитячого колективу», а саме правил уникнення фізичного, психологічного та економічного булінгу у дитячому середовищі.

Учасники тренінгу опанували не лише знання, а й практичні уміння та навички.

Дякуємо Валерії Ігорівні за актуальну у наш час інформацію та цікаву форму проведення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора