A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

ВИХОВНА ГОДИНА З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ "STOP -БУЛІНГ"

Дата: 14.03.2019 14:33
Кількість переглядів: 19181

12 березня 2019 року класний керівник Попова Марія Юріівна, провела виховну годину з елементами тренінгу "STOP -Булінг" . На виховній годині учні ознайомились з формами та ознаками булінгу. Під час заняття учні 8 класу виконували різні вправи ,а саме: " Тягар емоцій" , " Візьми роль на себе" "Асоціатиний ряд" . По завершенню заняття учні виконали вправу "Скринька безпеки" . На занятті учні активно брали участь у всіх вправах та активно відповідали на запитання "Як заподіяти булінгу в школі?", " Як розпізнати "буллера"?".

Фото без описуФото без опису12 березня класний керівник 5 класу Хансіярова Олена Валеріївна провела виховну годину на тему «Стоп – булінг» на якій учні ознайомилися з формами та ознаками  булінгу. Під час проведення заняття для учнів були проведені вправи «Відгадай особу». А вправа  «Візьми роль на себе» надала можливість відчути емоційні переживання які виникають у жертв булінгу  та виховувати почуття співчуття та толерантного відношення один до одного. По завершенню заняття учні виробили власні правила безпечної поведінки та захисту у ситуаціях булінгу.

Фото без описуФото без опису

12 березня  в 3 А класі пройшло заняття з елементами тренінгу  «Протидія булінгу».

Під час заняття класний керівник 3-А класу Себрук Тетяна Іванівна ознайомила учнів з поняттям булінгу, соціальними ролями у булінгу та стилями їх поведінки.

Щоб навчити учасників тренінгу розпізнавати соціальні ролі булінгу була проведена вправа "Відгадай хто". А вправа "Тягар емоцій"надала можливість учасникам відчути переживання, які виникають у жертви боулінгу та виховувати почуття емпатії. 

З?ясувати причини поведінки учасників боулінгу допомогла вправа "Чому так стається". Вправи "Скринька безпеки"та "Я зможу допомогти"сприяли виробленню навичок безпечної поведінки у  небезпечних для дітей ситуаціях, пошуку шляхів захисту у ситуації булінгу.

Третьокласники брали активну участь у всіх вправах. Під час рефлексії учні дали відповідь на питання "Що зможете за необхідності застосувати в житті?"

Фото без описуФото без опису12 березня в 6 класі відбулась виховна година присвячена протидії булінгу та покращенню емоційно-психологічного зближення учнів. Під час проведення виховної години класним керівником Стрельцовою Н. Е. для учнів 6 класу були проведені вправи: «Візьми мою руку» (для розвитку навичок невербального спілкування), вправа «Хто ми?» (для усвідомлення рис і особливостей кожного учасника коллективу). Всі учні активно приймали участь у завданнях і були толерантними один до одного.

Фото без описуФото без опису 

12 березня класний керівник Биців Г.М. провела виховну годину на тему « СТОП-БУЛІНГ» на якій учні ознайомилися з формами та ознаками булінгу. 

Під час заходу учні 4 класу прослухали казку про скрепку, переглянули навчальне відео та в ігровій формі вчилися визначати різновиди булінгу.

Виконуючи вправу «Рука допомоги»,  учні разом з Ганною Михайлівною розробили свою власну стратегію боротьби з булінгом. А на завершення учні обмінялися  позитивними порадами, які написали на маленьких серцях, пообіцявши один одному, виконати  те, що написано на серці доброти, яке вони отримали.

Фото без описуФото без опису???????

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора