A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Відзначення Дня Перемоги!

Дата: 10.05.2019 08:34
Кількість переглядів: 672

    Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу. Не шкодуючи ані душі, ані тіла вони героїчно та мужньо виборювали для світу свободу від нацистських загарбників. Щороку, свято 9 травня відзначає вся Україна.

   Біля Обеліску Слави в селі Куцуруб відбувся мітинг,  присвячений 74-й річниці з  Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Тут зібралися учні і колектив школи, односельці і всі, для кого цей день є символом мирного життя і історичної пам’яті.

   Свято підготували учні Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка. Виступи дітей не залишили байдужими нікого. Непрохані сльози бриніли на очах багатьох присутніх.

 З вітальним словом до учасників заходу звернулася голова сільської ради І.В.Копійка, яка щиро і сердечно привітала земляків із святом Перемоги, побажала міцного здоров‘я, тепла, затишку та мирного неба. 

     Присутні вшанували пам’ять полеглих на війні хвилиною мовчання, поклали квіти і вінки до обеліску Слави. 

     Цього ж дня урочисті заходи, присвячені Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відбулися в усіх селах Куцурубської ОТГ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора