A A A K K K
для людей із порушенням зору
Куцурубська громада
o

Україна моя вишивана

Дата: 17.05.2019 08:12
Кількість переглядів: 616

16 травня в Дмитрівському НВК відзначався Міжнародний День вишиванки. Діти і вчителі з'явилися до школи в вишиванках. Весь день на шкільному подвір'ї лунала гарна українська музика, вдало підібрана педагогом – організатором Довбнею Ольгою Ярославівною.
Діти першого та другого класів під керівництвом класоводів Столярчук І.О. та Борейчук Т.Г. представили свої вироби для прикрашення імпровізованої сцени.
Ведучі свята Максименко Катерина, учениця 10 класу та Русу Георгій, учень 9 класу, розповідали присутнім про історію української народної вишивки, про її застосування на Україні.
З гарними піснями виступили дівчатка 6 та 7 класу. 
Було організовано дефіле вишиванок. Кожен учасник прагнув продемонструвати своє вбрання в найкращому ракурсі. 
А на закінчення свята Довбня О.Я. організувала гарний танцювальний флеш – моб. 
Після цього учасники та гості відвідали благодійний ярмарок. Чого там тільки не було! І бутерброди, тістечка, тортики, пироги, поп – корн, свіжі суниці цьогорічного урожаю. Поласувати було чим! 
Найбільш активними були учні 1-8 класів. Із виручених коштів кожен клас вніс свій внесок в розвиток спорту в Куцурубській ОТГ. Збором коштів займався Міністр спорту учнівської організації самоврядування САМ Потюк Владислав, учень 10 класу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора